Powiedzmy, że masz już Quana, powiedzmy, że stoi na twoim tarasie lub w ogrodzie twojego domu. W takim razie nic nie stoi na przeszkodzie abyś swoich domowników uraczył fantastycznym śniadaniem...
Steki – kolejny temat rzeka , solić , nie solić? Jakie mięso? Jakie dodatki? Pewnie na wszystkie pytania odpowiedzi nie znajdziecie, ale zawsze możecie zajrzeć tutaj a w filmie zobaczyć jak można...
Pora na „top 5” designu w ogrodzie i na tarasie. Oczywiście każdy ma inne potrzeby oraz inne spojrzenie na swój ogród czy taras. Jedni z nas spędzają tam niemal każdą wolną chwilę, inni zaglądają...
Co region to inna nazwa, i pewnie co dom to inna receptura, dziś moja propozycja – mam nadzieję że przypadnie wam do gustu. Składniki na 4 porcje Kiełbasa podwawelska: 200 g Boczek wędzony: 200 g...
Prezentujemy listę „TOP 5” akcesoriów związanych z technicznym aspektem użytkowania naszego Quana. Czyli lista pomocniczych narzędzi z którymi praca na Quanie staje się o wiele łatwiejsza i...
Dziś prezentujemy „TOP 5” akcesoriów bez których podczas gotowania na palenisku na pewno się nie obejdziesz, a które w znacznym stopniu ułatwią ci pracę i mogą sprawić wiele dodatkowej frajdy w obcowaniu z Quanem i kuchniami świata.
Są takie surowce w naszej kuchni, przy których każda większa ingerencja zakrawa na świętokradztwo i może niechybnie popsuć ich smak. Comber z jelenia do takich kulinarnych rarytasów niewątpliwie...