Blog

12-07-2019

Wszystko co musisz wiedzieć o wołowinie

Beef aging – sezonowanie wołowiny – o co chodzi Chyba każdy, kto choć odrobinę interesuje się kulinariami słyszał o sezonowanej wołowinie, jej smak i właściwości doceniają dziś nie tylko...
12-07-2019

Deski cedrowe - inna strona grillowania…

Pośród różnych akcesoriów jakie niewątpliwie powinny znaleźć się w naszej outdoorowej kuchni nie powinno zabraknąć cedrowych desek. Są one genialnie użyteczne w stosunku do ryb zwłaszcza łososia,...
11-06-2019

Kuchnia w ogrodzie – gotowanie open!

Jak wiele innych, moda na grillowanie przyszła do nas zza oceanu. Będąc dzieciakiem i oglądając amerykańskie filmy zawsze z zazdrością spoglądałem jak niemal każda rodzina spędza czas...
07-06-2019

Drewno do paleniska. Niby wszystko jasne ale...

Wydawać by się mogło że rozpalenie Quana i utrzymanie ognia to rzecz banalna i może to zrobić każdy, nawet ten, nie będący nigdy członkiem Związku Harcerstwa Polskiego :)
04-06-2019

Quan Garden i ośmiornica

W ostatnim czasie ośmiornice stały się coraz bardziej dostępnym egzotycznym rarytasem w naszych sklepach. Aby w pełni nacieszyć się smakiem tego stworzenia prosto z Quana należy poznać...
03-06-2019

Pierwsze rozpalenie paleniska. Przeczytaj koniecznie!

Quan stanął w ogrodzie, co dalej? Jeśli jesteś w tym miejscu i czytasz ten wpis prawdopodobnie stałeś się szczęśliwym posiadaczem paleniska Quan Garden, lub mocno rozważasz taką ewentualność.
01-06-2019

Witamy na Naszym blogu [video]

W powitalnym video nasz doradca kulinarny Artur Kupczyk przywita się i opowie o planach związanych z marką Quan Garden i nie tylko. Zapraszamy do oglądania Naszego pierwszego filmiku na blogu.